Hallo beste bezoeker van mijn website, mijn naam is Cees en al zo'n 25 jaar woon ik in Eindhoven. Mijn eerste licentie (de C-licentie) behaalde ik in 1982 en kreeg de roepnaam  PE1HFH toegewezen. Erg lang heb ik die call niet gehouden, want al het jaar daarop slaagde ik voor de  F-class licentie in 1983, en veranderde mijn roepletters in  PA3CVI.

Al heel lang heeft het radioamateurisme mijn belangstelling en als zovele van ons zendamateurs was een 27MC "bakkie" de eerste aan (raking/varing) met het maken van verbindingen. Maar na het behalen van de licenties spendeerde ik ieder beschikbare uurtje aan deze fijne radio-zendamateur hobby.

Het Morse gebeuren is mijn favoriete mode in het 10-80MHz gebied. Het zg. DX-jagen, een van de vele mogelijkheden van deze hobby, en het werken van weer een nieuw land kan bij mij nog steeds de adrenaline doen stijgen, vooral als ik de QSL-kaart ontvang als bewijs van de gemaakte verbinding. 

Met mijn beperkte middelen ben ik best een beetje trots om van de meer dan 10000 verbindingen er 275 DX landen bevestigd te hebben met zo'n QSL kaart als bewijs van de gemaakte verbindingen

Terug naar mijn  Home Page
Introductie